|
Объявление
Регистрация новых пользователей на форуме временно закрыта. Связаться с администраторами сайта и форума вы можете по адресу: editor@leonid-bykov.ru
- Артём
- 2-я эскадрилья
- Сообщ.: 119
Чисто украинские анекдоты
Степан: Галю, а ти сальце любиш? Галя: ой як же люблю сальце! Степан: Галю, а лучок любиш? Галю: і лучок люблю! Степан:ух ти ж моя сладкоежичка! :p
- Артём
- 2-я эскадрилья
Re: Чисто украинские анекдоты
-Іван, а Іван, а ти ведро води вип'єш? -Ти що, хіба я кінь? -А ведро горілки? -А хіба я не козак?..
- Артём
- 2-я эскадрилья
Розмова в одеському тролейбусі: -Ви на наступній виходите? -Так. -А той, що перед вами? -Теж. -А ви його питали? -Звичайно. -І що він вам сказав?
- Артём
- 2-я эскадрилья
-Скільки з мене, дівчино? - Я беру по сто доларів з клієнта, але з вас нічого не візьму. Невже ви мене не впізнали, Миколо Федоровичу? Ви у нас "Етику сімейного життя викладали".
- Артём
- 2-я эскадрилья
Привів прапорщик солдатів на футбольний матч. Вони його питають: -А у вас є улюблена команда? -Є. -А яка? -Рівняйся!
- Артём
- 2-я эскадрилья
-Дивись,- штовхає студент свого сусіда,- Макарчук спить на лекції. -І для цього ти мене розбудив?
- Артём
- 2-я эскадрилья
На базарі. - Це у вас молоко чи сметана? - Та щось таке...
- Артём
- 2-я эскадрилья
– Ти знаєш, Миколо, а моя жінка стояла сьогодні переді мною на колінах. – Та невже? А ти що робив? – Сидів під ліжком. – І що вона тобі казала? – Ану вилазь, гаспиде, проклятий!
- Артём
- 2-я эскадрилья
Страшна історія (розказується в нічному лісі біля багаття) У чорному, чорному лісі, на чорній, чорній галявині, на чорному, чорному пеньку, сидять двоє чорних чоловіків. А один з них і каже: - Куме і навіщо ми того ската палили!?
- Артём
- 2-я эскадрилья
Поставили українського хлопця охороняти склад зі зброєю. Підходять до нього: - А чьо ви тут охраняєтє? - Кулемети, автомати, гвинтівки... - А чьо ж ти мне всьо ето рассказиваєшь? Может я лазутчик? У відповідь автоматна черга. - Ти бач, яка курва!
- Артём
- 2-я эскадрилья
Cело, два сусіди через паркан: - Микола! - Що? - Їсти будеш? - Буду. - То заходь до мене. - Так у тебе ж злий собака. - Отож!
- Артём
- 2-я эскадрилья
Грицко, шо ж у вас у хате и ванны нету? Нету. А где ж вы моетесь? Та в речке ж! А зимой? Та скильки той зимы?!
- Артём
- 2-я эскадрилья
Чоловік несподівано повернувся додому. Жінка торопливо закрила коханця у ванній кімнаті. Стала накривати на стіл, а чоловік пішов туди руки помити і кричить дружині: - Що це таке? - Ти ж мене не питав звідки у мене норкова шуба. - Я тебе і зараз не питаю за шубу. Що ЦЕ таке? - Ти ж не питав звідки у нас новий холодильник? - До чого тут холодильник. Я тебе питаю - Що ЦЕ ТАКЕ? - А звідки у нас нова кухня? Ти не хочеш знати? - Ні!!! Я тебе питаю що це ти дозволяєш нашому годувальнику стояти босими ногами на холодній підлозі.
- Артём
- 2-я эскадрилья
Похорон. Зима, міцний мороз, вітер. Два українці несут труну свого товариша. - Миколо, горілки будеш? - Давай. - А Петро буде? - Та він же мертвий!!! - Шо такий мертвий шо й не вип'є?
- Артём
- 2-я эскадрилья
Йде по лісі ведмідь: такий весь матьорий в джинсах, темних окулярах, кепці, з ланцюгами. Дивиться - машина горить. Заліз в машину і згорів.
- Артём
- 2-я эскадрилья
Йдуть два кума по дорозі, коли - Вжик!..- їх обігнав мотоцикліст без голови. Глянули куми один на одного з подивом й пішли далі. Коли знову - Вжик!.. - мотоцикліст знову без голови. Знову здивувались куми і йдуть собі далі. В третій раз - Вжик!.. - знову мотоцикліст і знову без голови. Тоді один і говорить: - Послухайте, куме, що це робиться - нічого не розумію? - Здається, куме, вам потрібно косу на друге плече перекласти...
- Артём
- 2-я эскадрилья
– Чому ти перестав зустрічатися з Катрусею? – У неї поганий смак. – У чому це проявляється ? – Вона сказала, що я їй не подобаюся.
- Артём
- 2-я эскадрилья
Син,граючи з кубиками: Тату!А ти кого хотів, хлопчика чи дівчинку? Батько: Я хотів добре провести час...
- Артём
- 2-я эскадрилья
- Мужики, моя-то недавно с курорта вернулась, похорошела - не узнать... - Так это ж какая-то другая баба. - Точно? - Ну, да. - То-то я думаю, чё она так слабо в хате ориентируется
- Артём
- 2-я эскадрилья
Оголошення: «Шукаю дуже активну жінку!!! Коротко про себе: 1,5 гектара городу».
- Артём
- 2-я эскадрилья
Львів’янин заходить на “Краківський ринок” за яблуками. Вибирає: - Це який сорт? - Кальвіль. - А це? - Джонатан. - А це? - “Слава переможцям”. - Героям слава!
|
|